26 januari 2013
18:00

Munkfors ibu

Referat: Lekvattnets BK - Munkfors ibu

Match nr 9 är spelad och tre matcher kvar av serien, självklart blir det mycket funderingar på spelsätt och hur vi står i banan, första mötet mot munkfors satt långt inne där vi med knappt sex sekunder kvar avgjorde matchen. Det blir alltid för mycket tankar när det blir ett derby, ska erkänna själv att det blir lite över det extra.
Vi är väll förberäda vad som kan vänta oss, går igenom allt hur vi ska spela agera och fösvara, men av någon lustig anledning blir det stelt och osäkert, redan efter 49 sekunder får vi ett mål i baken, första perioden behöver vi för att spela och komma igång, blir stressade gör många blind pass där det inte finns någon adress, stannar upp och inväntar ett pass istället för att möta och ta ny position. vi går in i pause med 0-1.
Går in i andra och har ändrat om i femmorna (måste våga bryta ett mönster) tog cirka 9 minuter och det gav resultat, härligt vi är med igen, vinner skottstatestiken med 8-4 vi är på rätt spår går in i pause 1-0.
Nu känns det det mesta rätt, lite genomgång om vissa situationer så är vi på topp igen. vi startar med en stark inställning om att vi ska ta detta och inte ge oss, mukfors är inte på något vis ofarliga, många av deras spelare är mycket tekniska och skapar stress för vårat försvar. Redan efter 1:31 får vi utdelning och tar ledningen i matchen för första gången, självklart tänder spelarna till lite extra och även det ger oss ändå mer fördel, tid 3:48 tar vi ledning med 3-1, kännslan man får är svårt att beskriva i ord, vi tappar kontrollen en stund för munkfors unga talang kvitterar redan efter 4:26. 3-2 och matchen börjar om, nu gav det oss svar på våran förändring i femmorna tid 6:42 fixar vi 4-2 och och tre poäng är inte långt borta, munkfors tar time out ,vi hinner samla oss på två min. Som sagt, första prioden glömmer vi, andra klart godkännt, tredje en guld stjärna i boken. Skottstatestik 19-15.

lör 20 okt 2012, 15:00 Munkfors ibu - Lekvattnets BK 2 - 3